Verenluovutus perjantaina Toijalassa

Veripalvelu ja Toijalan SPR:n osasto järjestävät verenluovutustilaisuuden perjantaina 18.3. kello 14–19 seurakuntatalon yläsalissa Toijalassa. Uusia ja entisiä luovuttajia tarvitaan ojentamaan auttava kätensä. Veripalvelun henkilökunta opastaa uusia luovuttajia. Ota kuvallinen, Suomen viranomaisten myöntämä henkilötodistus mukaan.

Kiitokseksi luovutuksesta luovuttaja saa hyvän mielen ja pientä purtavaa kahvin kera.

Monelle ihmiselle luovutettu veri on elinehto, koska verta ei voi korvata lääkkeillä. Yhdestä veripussista saadaan apu useammalle ihmiselle, kun veri jaetaan punasoluiksi, verihiutaleiksi ja plasmaksi. Veren käyttö on ympärivuotista ja osa verivalmisteista säilyy vain muutamia päiviä.

Maksuton luovuttaja info on puh. 0800 05801 tai www.veripalvelu.fi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?