Leijona Futsalilla vaisu Vaasan reissu

Futsal-Liigan runkosarja on loppusuoralla. Leijona Futsal matkusti sunnuntaina Vaasaan pelaamaan oman kautensa viimeisen vierasottelun. Vastassa oli Ruutupaidat, joka taistelee tällä hetkellä sarjapaikkansa puolesta. Pisteet jäivät rannikolle maalein 7–3 (2–2).

Ottelun luonteessa näkyi julmalla tavalla se, mitä motivaatioero tasaisessa sarjassa tarkoittaa. Leijonien sarjasijoitus ei enää ennen pudotuspelejä muutu. Se on kuudes, ja jäljellä olevat runkosarjapelit ovat enemmän tai vähemmän vain valmistautumista pudotuspelejä varten. Georgialaisvahvistus Irakli Todua oli sunnuntaina kolmella maalillaan joukkueen ainoita onnistujia, ja ainakaan tämän pelin perusteella muu joukkue ei ole vielä valmis tosipeleihin.

Sen sijaan kotijoukkue Ruutupaidat pelaa tällä hetkellä lähes elämästä ja kuolemasta. Sunnuntain voitolla se nousikin ennen päätöskierrosta ensimmäistä kertaa tällä kaudella pois sarjan jumbopaikalta. Nyt sarjan viimeistä tilaa ja suoran putoajan paikkaa pitää hallussaan Max Max Valkeakoskelta. Akaan naapurikaupungissa onkin ensi viikolla jännät paikat.

Sarja jatkuu Leijona Futsalin osalta ensi viikolla vielä kahdella kotipelillä. Keskiviikkona Monarilla vierailee tamperelainen PP-70, ja lauantain päätöskierroksella Someron Voima. Haussa ei voi olla muuta kuin kaksi voittoa hyvällä pelillä ja sitä kautta voittoisa vire pudotuspeleihin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?