FC Mietokastike on valmiina toiseen kauteen

Vuosi 2015 oli FC Mietokastikkeen neitsytmatka virallisena seurana pirkanmaalaisessa divaripalloilussa. Kuutosdivisioonassa pelaavan joukkueen tavoitteet olivat voittaa kaikki, mitä oli voitettavissa.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että viime kaudesta ei jäänyt paljoa kerrottavaa jälkikasvulle, kun pelit venyivät pitkälle syksyyn ja pelimiehillä oli pimeinä syyskuun iltoina muita menoja, eikä peleihin saatu kerättyä ykkösmiehistöä enää mukaan. Mietokastike taisteli kärkikahinoissa selkeästi koko kauden, mutta viimeisten pelien lepsuilut tiputtivat lopullista sijoitusta nousupaikoilta.

Ovi käy molempiin suuntiin

Kausi oli rikkonainen. Vaikka uusia nimiä löytyi vahvistamaan Mietokastiketta, ei uusista nimistä ollut täysin korvaamaan maalipörssiä hallinnutta Henri Johanssonia. Henri on tulevalla kaudella entistä kovemmassa iskussa. Ainoa kysymysmerkki on, kuinka monen kymmenen maalin erolla pörssi voitetaan tulevalla kaudella. Kärkeen on myös muutoin tunkua, kun tuttuna tutkaparina ennen esiintyneen Jaakko Teinilä soitti managerille ja kertoi jäävänsä eläkkeelle. Tulevalle kaudelle on saatu varmistettua pari melko kovaa vahvistusta. Toiseen suuntaan ovi on käynyt ainakin yhden pellavapäisen rehtorin verran, mutta onneksi reservissä löytyy. Oljenkortta myös kansainvälisen tason vahvistusten osalta on väläytelty, mutta sopimusneuvottelut ovat vielä hieman vaiheessa.

Mukaan mahtuu vielä

FC Mietokastike aloittaa valmistautumisen kauteen 2016 huhtikuun alusta, ja uusia pelimiehiä otetaan mukaan. Halukkaat voivat ottaa joukkueeseen yhteyttä sosiaalisen median kautta. Vaikka kiinnostusta ei olisi kilpaympyröihin, palloa pääsee potkimaan treenivuoroille.

Kotipeleistä tuttu fanilauma on varmasti iskussa myös tulevalla kaudella omien vahvistettujen torvi-/rumpukuorojensa kanssa. Joukkueella on myös virallinen logo.

Jukka Järvinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?