Leijona Futsal kolmantena kakkosessa

Tampereen piirin futsalin kakkosdivisioona jatkui Leijona Futsal/2:n osalta kotiottelulla 6.2. Joukkue kohtasi naapurikaupunki Valkeakosken WFT:n Toijalan Monitoimihallilla. Tasaisessa väännössä leijonat ottivat niukan 7–6-voiton (2–3).

Leijonat ovat aika kylläisiä, kun tarkkaillaan kauden kotiotteluiden saldoa. Tuloksena on seitsemän ottelua ja seitsemän voittoa. Vierailta reviireiltä on kuudesta pelistä raavittu kaksi tasapeliä.

Lauantaina alkua hallitsivat vieraat. Kun viisi minuuttia jaksoa oli pelaamatta, johti vierasjoukkue ottelua 0–2. Ville Ojala ja Janne Hevonoja ampuivat pelin tasoihin vajaassa minuutissa. Viime minuutilla WFT maalasi vielä kerran mennen taukojohtoon.

Peli oli tasaista toisellakin jaksolla. Vieraat eivät kuitenkaan johtaneet ottelua enää kertaakaan. Voittomaalin tilanteeseen 7–5 ampui Ville Ojala rangaistuspotkusta reilu kolme minuuttia ennen loppua.

Leijonat menevät sarjaa johtavan Vehmaisten Urheilijoiden vieraaksi 13.2.

Kärjen tilanne 6.2.

VehU                 14                        88-29                  33

NoPS                  14                        91-69                  26

Leij. Futs/2       13                        79-72                  23

 

Futsalin piirisarjoissa pelaa 16 joukkuetta Akaasta

Salijalkapallossa eli futsalissa pelaa Akaasta 16 joukkuetta Tampereen piirinsarjoissa. Määrä on ihan hyvä, sillä joukkueita on niin miehissä naisissa kuin junioreissakin.

Joukosta voidaan nostaa esille kakkosdivisioonan Leijona Futsal/2. Joukkue on vahvalla kotipelisaldollaan kymmenen joukkueen lohkossa kolmantena. Ikämiehissä TP-49 pelaa KKI-35:ssä ja KKI-45:ssä ykkösdivisioonissa. Vanhempi ikäryhmä johtaa omaa sarjaansa ja lähtee tavoittelemaan menestystä SM-tasollakin.

Naisjoukkueista TP-49 pelaa kakkosdivisioonaa. Kahdeksan peliä on tuottanut yhden voiton. Oppirahoja maksetaan siis edelleen. Naisten harrastesarjaa pelaa Viialan Peli-Veikkojen Pallopimut. Neljäntoista joukkueen sarjassa pimut ovat nyt sijalla 12.

Poikien sarjoissa vanhin ikäryhmä on Leijona Futsalin A20-juniorit. Piiriliigan seitsemän joukkueen lohkossa joukkue on hilannut itsensä jo kolmanneksi. Voittopuolista on myöskin ollut TP-49:n D13-joukkueen pelaaminen ikäryhmän ykkösessä. Yhteensä neljä akaalaisjoukkuetta pelaa sarjamuotoisissa ikäryhmissä. Poikien Leikkimaailma-sarjoissa on mukana kuusi joukkuetta Akaasta. Näissä sarjoissa ei pisteitä lasketa.

Pallo pyörii vinhasti myös talvisaikaankin. Sarjatilanteet löytyvät Suomen Palloliiton Tampereen piirin nettisivuilta.

Jukka Koskinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?