Nina Kaukojärvi avasi uuden tilitoimiston Viialaan

Tilitoimisto Nina K:n avajaisia vietettiin viime perjantaina. Ennen liikkeen ovia Nina Kaukojärvi avasi ensimmäisen kukkapaketin.

Tilitoimisto Nina K:n avajaisia vietettiin viime perjantaina. Ennen liikkeen ovia Nina Kaukojärvi avasi ensimmäisen kukkapaketin.

Paljasjalkainen viialalainen Nina Kaukojärvi avasi perjantaina uuden Tilitoimisto Nina K:n Keskuskadulle. Kaukojärvi halusi työpaikan lähelle kotia, joten hän ei edes hakenut liiketiloja muualta.

– Ajelin autolla, ja kauaa ei tarvinnut etsiä, kun huomasin tämän tilan vapaana. Havahduin, että Viialassa alkavat liiketilat täyttyä hyvää vauhtia. Ehkä kylä tästä taas vilkastuu, Kaukojärvi arvioi.

Varsinainen uutispommi oli Janne Katajan, Aku Hirviniemen ja kumppaneiden kiinteistökauppa ja liikekeskussuunnitelma Viialan torin laidalla.

– Hyvältä näyttää, ja itsekin tulee kannatettua oman kylän tarjoamia palveluita. Mielellään sitä ostaa omasta kylästä.

Merkonomiksi vuonna 2005 valmistunut Kaukojärvi suoritti iltakouluna töiden ohella taloushallinnon ammattitutkinnon 2007, ja nyt hän suorittaa taloushallinnon erikoisammattitutkintoa. Työkokemusta tilitoimistoista on kertynyt yli seitsemän vuotta, ja aikaisemmin Kaukojärvi on ollut myös myyntisihteerin tehtävissä, josta sai hyvän pohjan asiakaspalveluammattiin.

4Tilitoimisto Nina K2Yrittäjyyskään ei ole Nina Kaukojärvelle uusi asia, sillä hän on tarjonnut sivutoimisen yrityksen nimissä kauneudenhoitopalveluita jo vuodesta 2010.

– Olen aina ollut yrittäjähenkinen, ja tämä on mielenkiintoinen ala ja tuntuu omalta jutulta. Tarjoan asiakasyrityksille kokonaisvaltaiset taloushallinnon palvelut ja panostan henkilökohtaiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun. Taloushallinnon alalla on paljon töitä, ja uskon, että asiakkaita riittää kaikille lähialueen tilitoimistoille.

Perjantain avajaispäivänä uudessa yrityksessä kävi paljon ihmisiä, joille Kaukojärveltä lähtee runsaat kiitokset.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?