Ravintolapäivää vietetään myös Akaassa

Maailmanlaajuisena ravintolapäivänä kuka tahansa voi perustaa oman ravintolan, kahvilan tai baarin yhdeksi päiväksi. Se voi tapahtua missä vain: kotona, toimistolla, kadulla tai vaikkapa omalla takapihalla tai lammen rannalla.

Kylmäkoskella Tokmannin naapurissa sijaitseva Sipilän Liikekeskus tarjoaa seuraavana ravintolapäivänä 21.2. innokkaille kokkaajille tilat ravintolaunelman toteuttamiseen yhden päivän ajaksi. Liikekeskus tarjoaa osallistujille vesipisteen ja sähköt, myös pöytiä sekä tuoleja on tarjolla. Ravintoloitsijat huolehtivat itse ruoan valmistuksesta, tarjoilemisesta, rahastuksesta ja siivoamisesta.

Sipilän Liikekeskus on ravintolapäivänä avoinna aamukahdeksasta iltakahdeksaan, mikä mahdollistaa esimerkiksi aamupala-, brunssi-, lounas-, päivällis- tai iltapalatarjoilun.

Yhteyshenkilöinä Liikekeskus Sipilän ravintolapäivässä ovat Mika Koskinen (mika.koskinen@bravida.fi) sekä Jaakko Sjöblom (jaakko.sjoblom@pp.inet.fi) Ravintolapäivän tapahtuma toteutetaan, mikäli ravintoloitsijoiksi ilmoittautuu tarpeeksi osallistujia. Tapahtumaan ilmoittautuminen päättyy 7.2.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?