Uusia rytmejä sydänyhdistykseen

Heikki Knuutila johtaa Toijalan Seudun Sydänyhdistystä

Heikki Knuutila on sydänyhdistyksen kahdeksas puheenjohtaja.

Heikki Knuutila on sydänyhdistyksen kahdeksas puheenjohtaja.

Toijalan Seudun Sydänyhdistyksen kahdeksantena puheenjohtajana on aloittanut akaalainen Heikki Knuutila. Uusina hallituskumppaneina ovat Reijo Silander ja Tuija Hautaviita, joka toimii yhdistyksen sihteerinä. Entisistä jatkavat Tarja Alvari, Sinikka Leikkainen, Arja ja Erkki Mattila, Reijo Mäkinen sekä Orvokki ja Rauno Koukkula. Tarja Alvari hoitaa kotisivut ja jäsenrekisterin ja Orvokki Koukkula toimii varapuheenjohtajana.  Kahvivastaavina jatkavat Enni Kuisma, Tuula Leino, Terttu Sandström ja matkavastaavana SirkkaLiisa Uimi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?