Satu Lehtonen iski Serbiassa pronssille

Serbian turnauksessa 48-kiloisten sarjassa kultaa voitti Ruotsin Lise Sandebjer, hopealle sijoittui Intian Bina Devi Koijam ja pronssille semifinalistit Serbian Radulovic Jovanka ja Suomen Satu Lehtonen.

Serbian turnauksessa 48-kiloisten sarjassa kultaa voitti Ruotsin Lise Sandebjer, hopealle sijoittui Intian Bina Devi Koijam ja pronssille semifinalistit Serbian Radulovic Jovanka ja Suomen Satu Lehtonen.

Akaan Iskun Satu Lehtonen sijoittui pronssille Serbiassa järjestetyssä Nations Cup -nyrkkeilyturnauksessa. Sarjassa 48 kiloa otellut Lehtonen hävisi semifinaalissa intialaiselle Bina Devi Koijamille. Semifinaaliin Lehtonen eteni kahdella voitolla.

– Semifinaaliottelu meni hyvin, mutta Intialainen oli hieman parempi. Tein kaikkeni ja olen tyytyväinen suoritukseen, vaikka tappio ottaa päähän. Finaalipaikka olisi kruunannut koko jutun, Lehtonen kommentoi.

Finaalissa Koijam joutui taipumaan Ruotsin Lise Sandebjerille, jonka Satu Lehtonen on voittanut kahdesti. Viimeksi Lehtonen päihitti Sandebjerin joulukuussa järjestetyssä Suomi-Ruotsi-nyrkkeilymaaottelussa Helsingissä.

Tiistaina 12. tammikuuta päättyneeseen tyttöjen ja naisten nyrkkeilyturnaukseen Serbian Rumassa osallistui 195 nyrkkeilijää 27 maasta. Suomen joukkueeseen kuului seitsemän nyrkkeilijää. Satu Lehtoselle Serbian-turnaus oli viides maajoukkue-edustus.

Lehtosen kilpailukalenterissa on seuraavana TUL-turnaus 22.–24. tammikuuta Tampereella. Lehtonen puolustaa kisoissa TUL-turnausvoittoaan. Miesten ja naisten SM-nyrkkeilyt isketään 19.–21. helmikuuta Kuortaneella. 51-kiloisten kaksinkertainen Suomen mestari ottelee tänä vuonna 48 kilon painoluokassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?