Kylmäkosken lehtienlukupiste siirtyy Koko kylän Olkkarille

Sirkka-Liisa Uimi toivottaa kaikki tervetulleiksi Koko kylän Olkkariin avattavaan lehtienlukupisteeseen.

Sirkka-Liisa Uimi toivottaa kaikki tervetulleiksi Koko kylän Olkkarille avattavaan lehtienlukupisteeseen.

Kylmäkosken lehtienlukupiste siirtyy nykyiseltä paikaltaan Varvi-Cafésta Tokmannin naapurista Koko kylän Olkkarille 5. tammikuuta. Tuolloin vietetään myös uuden lehtienlukupisteen avajaisia kello 10-14. Avajaisissa on paikalla myös Akaan kirjastotoimenjohtaja Timo Tamminen.

– Avajaisissa tarjotaan paikalle saapuneille kahvit ja pikkuleipiä. Meillä on täällä siinä vaiheessa valmiina niin paljon kuin siihen mennessä ehditään tehdä, kertoo lukupisteen vastuuhenkilö Sirkka-Liisa Uimi Toijalan Seudun Sydänyhdistyksestä.

Uimin lisäksi lukupisteestä vastaa Tiina Ryyppö Kylmäkosken MLL:stä. Lehtienlukupiste toimii näillä näkymin Olkkarilla vuoden 2016 loppuun asti, jolloin tilan vuokrasopimus Akaan kaupungin kanssa päättyy.

Olkkarin lehtienlukupisteeseen tulee ainakin Akaan Seutu ja Urjalan Sanomat sekä mahdollisesti myös muita lehtiä. Lisäksi paikalle tuodaan aikakauslehtiä Akaan kirjastoista sekä tietokone, jolta voi lukea e-lehtiä.

– Aiomme tehdä kalusteilla Olkkariin mukavan pienen lukunurkkauksen. Laitamme ehkä myös vapaaehtoisella maksulla tai ihan pieneen hintaa myyntiin kahvia tai teetä ja sämpylöitä. Olkkarista voisi tulla oikea kohtaamispaikka ihmisille. Sydänyhdistys aikoo myös tarjota kuntouttavan työtoiminnan paikkoja lehtienlukupisteeseen, Uimi toteaa.

Olkkarin lehtienlukupiste on 5. tammikuuta alkaen avoinna maanantaista keskiviikkoon kello 10-14. Lehtiä voi poiketa lukemaan myös perjantaisin kokoontuvan MLL:n perhekahvilan aikana kello 9.30-12 sekä joka toinen torstai kokoontuvan Kylmäkosken Justiinat -käsityöryhmän aikana kello 17.30-19.30.

 

Sirkka-Liisa Uimi toivottaa kaikki tervetulleiksi lehtienlukupisteen avajaisiin Koko kylän Olkkariin 5. tammikuuta.

Sirkka-Liisa Uimi toivottaa kaikki tervetulleiksi lehtienlukupisteen avajaisiin Koko kylän Olkkarille 5. tammikuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?