Asemalla siivotonta menoa

Toijalan asematunneli oli viikonlopun jäljiltä siivottomassa kunnossa. Kolme roska-astiaa oli joutunut  ilkivallan tekijöiden kohteeksi, ja roskat oli levitetty ympäriinsä. Lisäksi parkissa olleita pyöriä oli väännelty pyörätelineissä. Viime viikolla asemalla räjäyteltiin papatteja. Samaa on harrastettu asemalla ennenkin. Vuosi sitten uutena vuotena poliisi sai ilmoituksen nuorista, jotka ampuivat ilotulitteita asematunneliin.

51asema4 51asema3 51asema2 51asema1

Yksi kommentti

  1. Jaakko

    Toijalan asema voittaa törkyisyydessä jpa Tampereen. Pyörää saati autoa ei uskalla pysäköidä Toijalaan. Vetovoimatekijänä asema ja sen tienoilla pyörivä porukka on yliveto.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?