Tulipalo tuhosi talon Taipaleentiellä

Taipaleentien tulipalo syttyi todennäköisesti saunasta.

Omakotitalon tuhonnut tulipalo syttyi todennäköisesti saunasta.

Kylmäkoskella Taipaleentiellä syttyi omakotitalo palamaan sunnuntaina aamuyöllä. Pirkanmaan pelastuslaitos sai tulipalosta hälytyksen kello 4.15. Tulipalo ei aiheuttanut henkilövahinkoja, mutta talo tuhoutui korjauskelvottomaksi.

Päivystävä palomestari Matti Saarinen Pirkanmaan pelastuslaitokselta kertoo, että palo sai alkunsa luultavasti saunasta, jota oli lämmitetty myöhään yöllä. Tuli levisi pitkin yläpohjan rakenteita tuhoten talon katon. Talon asukas onnistui pakenemaan tulta ja teki palosta itse hätäilmoituksen.

– Tulipalon sammuttaminen oli raskas operaatio, paikalla ovat olleet vuorollaan kaikki lähialueiden sammutusyksiköt Valkeakosken vakihenkilöstöä myöten. Myös Nuutajärven VPK on jälkisammutstöiden apuna, työvuoroon varsinaisten sammutustöiden jälkeen tullut Saarinen kertoo.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai Taipaleentieltä uuden hälytyksen sunnuntaina iltapäivällä kello 17.05. Tulipalo oli syttynyt uudelleen. Tällä kertaa rakennus paloi maan tasalle. Paikalla uutta paloa sammuttamassa oli yhteensä kuusi lähikuntien sammutusyksikköä ja lisäksi Teivon yksikkö.

Sunnuntaina syttyneen uuden tulipalon jälkeen talosta ei jäänyt jäljelle juuri mitään.

Sunnuntaina iltapäivällä syttyneen uuden tulipalon jälkeen talosta ei jäänyt jäljelle juuri mitään.

Taipaleentiellä syttyi tulipalo sunnuntaina aamuyöllä.

Taipaleentiellä syttyi tulipalo sunnuntaina aamuyöllä.

 

 

 

Sunnuntaina iltapäivällä syttynyt uusi tulipalo tuhosi talosta loputkin.

Sunnuntaina iltapäivällä syttynyt uusi tulipalo tuhosi talosta loputkin.

Omakotitalon katto tuhoutui tulipalossa täysin.

Omakotitalon katto tuhoutui tulipalossa täysin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?