Akaan Seutu kutsuu yhdistyksiä MeNyt-esittelyyn

Sami Inkisen mukaan MeNyt tarjoaa yhdistyksille ja yhteisöille mahdollisuuden kertoa tapahtumistaan sekä netissä että Akaan Seudun paperilehdessä.

Sami Inkisen mukaan MeNyt tarjoaa yhdistyksille ja yhteisöille mahdollisuuden kertoa tapahtumistaan sekä netissä että Akaan Seudun paperilehdessä.

Akaan Seutu on aloittanut yhteistyön MeNyt-palvelun kanssa. Se näkyy akaalaisten yhdistysten ja yhteisöjen tulevista tapahtumista kertovana MeNyt-palstana Akaan Seudun paperilehdessä sekä tapahtumakarttana ja -tietoina verkkolehdessä. MeNyt toimii myös itsenäisenä nettipalveluna. MeNyt-palvelun saa käyttöön netissä osoitteesta www.menyt.fi.

– MeNyt on yhdistyksille ja yhteisöille suunniteltu palvelu, jonka avulla ne voivat kertoa toiminnastaan sekä jäsenistölleen että kaikille muille kiinnostuneille. Ajatuksena on, että paikalliset asukkaat löytävät tiedon, etsivätpä he sitä netistä tai paperilehdestä, kertoo MeNyt-palvelun kehittänyt Sami Inkinen.

MeNyt-palvelusta on tarjolla sekä ilmainen että maksullinen versio. Ilmaisversiossa yhdistykset voivat kertoa tapahtumistaan, mutta tietoja ei voi julkaista Akaan Seudun paperilehteen. MeNytin täysversion saa käyttöön 60 euron vuosimaksulla, mikä mahdollistaa tapahtumatietojen julkaisemisen myös Akaan Seudun paperilehdessä.

– Yhdistys saa silloin 60 euron edestä julkaisurahaa. Kun yksi tapahtumatieto Akaan Seudun paperilehdessä maksaa yhden euron, joten vuosimaksulla saa tapahtumatiedon vaikka lehden joka numeroon. Yhdistys voi markkinoida isoa joukkoa tapahtumiaan tai tarvittaessa muistuttaa yhdestä tapahtumasta useammassa lehden numerossa. Julkaisurahalla tapahtumille saa myös lisää näkyvyyttä Akaan Seudun verkkolehdessä ja MeNyt.fi:ssä, Inkinen kertoo.

MeNyt korvaa yhdistyspalstan

Akaan Seudun paperilehdessä julkaistavalla MeNyt-palstalla yhdistys voi kertoa tapahtumistaan Yhdistykset toimivat -palstaa laajemmin. Esimerkiksi hintatietojen julkaiseminen MeNyt-palstalla on mahdollista toisin kuin nykyisellä yhdistyspalstalla. MeNyt korvaa ensi kevään aikana Yhdistykset toimivat -palstan.

Ritvalassa asuva Sami Inkinen kertoo MeNyt-palvelun syntyneen tarpeesta luoda palvelu oman kotipaikkakunnan yhdistyksille ja yhteisöille. Inkinen on kehittänyt palvelua käyttäjien palautteiden pohjalta. Yhden miehen yrityksessä Inkinen vastaa MeNyt-palvelun pyörittämisestä, käyttäjien opastamisesta ja teknisestä toteutuksesta.

Inkinen on aiemmin työskennellyt yli kaksikymmentä vuotta matkapuhelimien ja internetin parissa sekä neljä vuotta Euroopan hiukkastutkimuskeskuksen Cernin palveluksessa Genevessä. Inkinen on väitellyt tohtoriksi tietotekniikan alalta.

Akaan Seutu järjestää yhdistyksille ja yhteisöille MeNyt-palvelun esittelytilaisuuksia, joissa opastetaan palvelun käyttöön kädestä pitäen. Seuraava esittelyilta on torstaina 17.12. kello 18 Akaan Seudun toimitalossa Toijalassa osoitteessa Alventie 4. Esittelytilaisuuden jatkuvat ensi vuonna.

Torstain 17.12. esittelytilaisuuteen voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen toimitus@akaanseutu.fi tai soittamalla numeroon 044 755 7211.

50menytsamiinkinen2

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?