Myös Juuso Hietasella on juuret Akaassa

Harri Säteri jatkaa lätkämaajoukkueessa

Voittajan on helppo hymyillä. Hari Säteri virnuili vaihtoaition suuntaan Tsekin kaaduttua 2-1 viime lauantaina Helsingin EHT-turnauksessa.

Harri Säteri virnuili voitettuaan Leijonien riveissä Tsekin marraskuun Karjala-turnauksessa Helsingissä.

Akaalaislähtöinen jääkiekkomaalivahti Harri Säteri jatkaa pelejään Suomen maajoukkueessa. KHL:n Vitjazissa Venäjällä pelaava Säteri nimettiin tänään Channel One Cupiin, joka pelataan Moskovassa 17.–20. joulukuuta.

EHL-sarjaan kuuluvan turnauksen avausottelussa Suomi kohtaa Tshekin, ja tämä ottelu pelataan Tshekissä. Venäjällä pelattavissa otteluissa Leijonat haastaa Venäjän ja Ruotsin.

Marraskuun Karjala-turnauksessa Helsingissä pelanneesta maajoukkueesta on nyt mukana Toijalassa syntyneen ja kasvaneen Säterin lisäksi seitsemän pelaajaa. Yksi heistä on puolustaja Juuso Hietanen, joka on kotoisin Hämeenlinnasta mutta vietti lapsuudessa paljon aikaa myös Viialassa, mistä hänen äitinsä on kotoisin.

Helsingissä pelanneet puolustaja Juuso Hietanen (oik.) ja maalivahti Harri Säteri jatkavat Leijonissa myös Moskovan-turnaukseen.

Helsingissä pelanneet puolustaja Juuso Hietanen (oik.) ja maalivahti Harri Säteri jatkavat Leijonissa myös Moskovan-turnaukseen.

Hietaselle joulunalusturnaus veivataan tutuissa ympyröissä, sillä hän pelaa työkseen KHL:ssä Moskovan Dynamon joukkueessa. Moskovan liepeiltä on myös Säterin Vitjaz.

Tuomari haki marraskuun Tsekki-SUomi pelissä kiekon Harri Säterin räpylästä Juuso Hietasen valvovan silmän alla.

Tuomari haki marraskuun Tsekki-Suomi-pelissä kiekon Harri Säterin räpylästä Juuso Hietasen valvovan silmän alla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?