Tarja Reunanen jatkaa Toijalan Eläkkeensaajien johdossa

Toijalan Eläkkeensaajien hallitus valmistautumassa järjestäytymiskokoukseen.

Toijalan Eläkkeensaajien hallitus valmistautumassa järjestäytymiskokoukseen. Kuva: Aarre Nord.

Toijalan Eläkkeensaajien ensi vuoden ensimmäinen painopistealue on valtakunnallisen jäsenhankintakampanjan toteuttaminen yhdistyksen toimialueella. Yhdistys jatkaa myös vaikuttamista vanhusneuvoston toimintaan. Alueelliseen ja valtakunnalliseen edunvalvontaan vaikuttamista jatketaan piirihallituksen ja liittovaltuuston kautta. Jäsentoimintaa edistetään kehittämällä harrastejaostojen toimintaa, teatterimatkoilla ja kesäretkellä.

Toijalan Eläkkeensaajien syyskokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi valittiin edelleen Tarja Reunanen, jolla alkaa kahdeksas vuosi yhdistyksen johdossa. Hallituksen jäseniksi valittiin Leo Nummi (varapuheenjohtaja), Juhani Salin (sihteeri), Tuula Savio, Heikki Tanskanen, Veijo Rantanen ja Raija Törmä.

Naistoimikuntaan valittiin Riitta Sandholm, Eila Virkkunen, Raija Törmä ja Arja Ylönen ja kalajaostoon Ritva Kaivoluoto.  Boccia-kerhoa vetää Leo Virtanen. Matka- ja retkivastaavana toimii Tarja Reunanen. Taloudenhoitajaksi valittiin Sirpa Nieminen ja jäsenkirjuriksi Reijo Reunanen. Yhdistyksen toiminnantarkastajiksi valittiin Aarre Nord ja Riitta Sandholm.

Piirikokousedustajia ovat Tarja Reunanen, Juhani Salin ja Sirpa Nieminen. Piirihallitukseen yhdistys asetti ehdokkaaksi Tarja Reunasen. Vanhusneuvostossa yhdistyksen edustajana on Veijo Rantanen. Opintosihteeriksi valittiin Tuula Savio ja Valkeakosken Opintojärjestöön kokousedustajiksi Leo Nummi ja Tuula Savio.

Aarre Nord

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?