Jaqueline Mon Amille voitto vuoden jälkeen

Timo Leivo on ajanut kaikki Jaqueline Mon Amin kilpailut opetus- ja koelähdöistä lähtien. Tamman saldo on nyt 39 kilpailua, 21 voittoa, viisi kakkosta ja neljä kolmatta sijaa. Kuva: Rauli Ala-Karvia.

Timo Leivo on ajanut kaikki Jaqueline Mon Amin kilpailut opetus- ja koelähdöistä lähtien. Tamman saldo on nyt 39 kilpailua, 21 voittoa, viisi kakkosta ja neljä kolmatta sijaa. Kuva: Rauli Ala-Karvia.

Edellisen voittonsa 3. joulukuuta viime vuonna ravannut kylmäkoskelaisen Timo Leivon tallin Riverside Farmin omistama tamma Jaqueline Mon Ami oli pitkään sivussa hankosidevamman vuoksi. Seitsemänvuotias ravuri palasi kilparadoille lokakuun puolivälissä, ja kolme kisaa menivät suurin piirtein hyvin, mutta tuttu loisto puuttui.

Nyt tiistaina 1. joulukuuta Teivossa Leivo ampui Jaqueline Mon Amin heti kiihdytyksestä kärkeen, eikä muilla sen jälkeen ollut sanan sijaa, vaikka päänahan himoitsijoiden aura lähestyi viimeisillä metreillä. Leivo ja Jaqueline Mon Ami pitivät maalissa pienen hevosen tai ison ponin mitan maalissa toiseksi tulleeseen Markku Niemisen Star Martiniin. Kumpikin sai ajan 14,9a.

Voitto oli Jaqueline Mon Amille uran 21:s. Kahden tonnin tili nosti kokonaisansiot 68 000 euroon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?