Leijona Futsal komeassa voittoputkessa

Leijona Futsalin Henri Ojala teki sunnuntaina Ruutupaitoja vastaan kaksi maalia ja painui välillä itsekin verkon perukoille. Kuva: Nykke Nyström.

Syysiltojen pimetessä Futsal-Liigan akaalaisjoukkue Leijona Futsal parantaa otteitaan peli peliltä. Viime viikko toi kaksi kauden parasta esitystä ja kaksi hienoa voittoa.

Keskiviikkona joukkue haki pisteet Tampereelta PP-70:n vieraana maalein 3–6 (1–2), ja sunnuntaina kaatui kotihallissa Vaasan Ruutupaidat lukemin 8–1 (4–0).

Keskiviikon iltapeli Tampereen Pirkkahallissa sujui kolme maalia iskeneen pelaajavalmentaja Nenad Veljkovicin tarkasti suunnittelun käsikirjoituksen mukaisesti. Hiukan kapealla pelaajarungolla tällä hetkellä operoiva Leijona Futsal antoi kotijoukkueen pitää palloa ja tehdä suurimmat työt.

Tiivis puolustus yhdistettynä maalivahti Juho Laineen komeisiin torjuntoihin oli myrkkyä tamperelaisille. Leijonien vastaiskupeli toimi hyvin, ja juuri ennen taukovihellystä syntynyt Henri Ojalan 1–2-johtomaali antoi pelille suuntaa.

Toisella jaksolla PP-70:n putosi lopullisesti kyydistä Jovan Stankovicin (1+2) tehojen myötä.

Henri Ojala jatkaa liekehtimistä

Sunnuntaina vaasalainen sarjanousija Ruutupaidat jätettiin Akaassa tylysti ilman mahdollisuuksia. Leijona Futsal piti pelin hallinnan itsellään koko 40-minuuttisen ajan.

Kapteeni Jukka-Pekka Jyrämö johti joukkoja edestä ja iski jo avausjaksolla kaksi osumaa vieraiden verkkoon. Myös jatkuvasti esityksiään parantava Jovan Stankovic sekä viime peleissä hurjissa liekeissä ollut Henri Ojala iskivät kaksi maalia mieheen. Lisäksi Yasar Elbeller sekä peräti tehot 1+4 taiteillut ja liigan pistepörssissä neljänneksi noussut Veljkovic osuivat maalinteossa.

Leijona Futsal porskuttaa viiden pelin piste- ja kolmen pelin voittoputkessa. Alkukauden vaisut esitykset on saatu käännettyä hienolla tavalla voitollisiksi.

Nousujohteisille esityksille haetaan jatkoa seuraavan kerran juuri ennen joulua, jolloin tuplaviikonlopussa edessä on vierasreissu Somerolle sekä kotipeli FC Kemiä vastaan. Sitä ennenkin joukkue on kuitenkin tulessa heti tämän viikon torstaina, jolloin joulukuun ensimmäisessä Someron vierailussa on kyse Futsal Cupin neljännen kierroksen ottelusta.