Inkeri Laitinen jatkaa Viiala-Seuran puheenjohtajana

Inkeri Laitinen toimii Viiala-Seuran puheenjohtajana.

Inkeri Laitinen toimii Viiala-Seuran puheenjohtajana.

Viiala-Seuran puheenjohtajana ensi vuonna jatkaa Inkeri Laitinen. Hallitukseen kuuluvat Jutta Kuitunen, Orvokki Lundahl, Heikki Tuokko, Leena Paananen, Mervi Rytkönen, Pekka Mattila ja Jorma Kuusinen. Varajäseniä ovat Jyrki Lepomäki, Aarne Mäkelä ja Erkki Kivisara.

Varapuheenjohtajana toimii Heikki Tuokko ja sihteerinä Jutta Kuitunen. Orvokki Lundahl on seuran taloudenhoitaja, Pekka Mattila jäsenrekisterin hoitaja ja toiminnantarkastaja Maarit Nisula.

Valokuvanäyttelyssä mahdollisesti välivuosi

Viiala-Seura aikoo ensi keväänä siivota Haihunkosken sillan ympäristöä Akaan kaupungin kanssa. Vanhaa Viialaa -valokuvanäyttelyn toteuttaminen on vielä mietinnässä. Seuran puheenjohtajan Inkeri Laitisen mukaan näyttelyn järjestämisessä voidaan ensi vuonna pitää välivuosi.

Viiala-Seura toivoo asukkailta yhteydenottoja ja ideoita toiminnan elävöittämiseksi. Erityisesti nuorempi polvi on tervetullut toimintaan.

Kommentit (2)

    • Tarja Antola

      Hei! Tämä on tosiaan uutinen yli kahden vuoden takaa eli uutisarkistosta. Jutun julkaisupäivämäärä näkyy jutun yhteydessä, kuten huomasitkin. Terveisin Tarja Antola, Akaan Seutu

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?