Varkaat veivät kirpputorin kassan Toijalassa

Toijalassa Valtatiellä toimivan kirpputori Huldan Huushollin kassa varastettiin torstaina. Yrittäjän mukaan liikkeeseen saapui kello viiden jälkeen hyvin englantia puhunut mies, joka pyysi häntä auttamaan erään tavaran kanssa.

– Lähdinpä kaveria auttamaan, ja sillä aikaa toinen kaveri tyhjensi kassan. Hieman joutui puuhastelemaan rahat saadakseen, mutta vaikka liikkeessä oli kymmenkunta asiakasta, niin kukaan ei huomannut mitään, yrittäjä kertoo Huldan Huushollin Facebook-sivuilla.

Lähin asiakas oli hänen mukaansa kolmen metrin päässä.

– Taitavaa ja nopeaa touhua!

Yrittäjä kertoo, että poliisit kävivät paikalla, ja hyvät kameratallennekuvat on lähetetty eteenpäin. Kirpputori toimii samassa rakennuksessa Valintatalon kanssa.

– Harhauttaja oli Huldan puolella mustasankaisissa silmälaseissa ja pipossa mutta otti ne pois Valintatalon puolella. Hän oli noin 175 senttiä pitkä. Toinen kaveri käveli jotenkin naismaisesti ja oli ehkä hieman pidempi. Siistiä harmaata ja mustaa oli molemmilla päällä, yrittäjä kertoo ja kiittää kaikkia paikalla olleita tuesta.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?