Käenojan piipun huipulla tehtiin päivitystöitä

Käenojan lämpökeskuksen piipun huipulla  tehtiin töitä 65 metrin korkeudessa.

Käenojan lämpökeskuksen piipun huipulla tehtiin töitä 65 metrin korkeudessa.

Satamatien tuntumassa sijaitsevan Elenia Lämpö Oy:n Käenojan lämpökeskuksen piipun huipulla tehtiin tällä viikolla töitä nostokorista käsin. Työntekijät työskentelivät 65 metrin korkeudessa. Työ koski puhelinyhtiö DNA:n päivityksiä.

– Piippu on hyvä korkea kohde, josta puhelinyhtiöt vuokraavat antennipaikkoja. Nyt kyse oli puhelinyhtiön antennipäivityksestä, vanhoja otettiin pois ja uusia laitettiin tilalle, kertoo tuotantopäällikkö Eki Muranen Elenia Lämpö Oy:stä.

47piippu1 47piippu4

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?