Kulttuurikaffilassa soi Akaa All Stars

Akaa All Starsin ensimmäisessä harjoituksessa soittajien katseet olivat tiukasti nuoteissa eikä ihme, sillä materiaali on osittain varsin vaativaa. Kuvasta puuttuu joukkion yksi jäsen, sointuvaääninen laulaja Sanna Maiche. Kuva: Minna Kangas.

Akaa All Starsin ensimmäisessä harjoituksessa soittajien katseet olivat tiukasti nuoteissa eikä ihme, sillä materiaali on osittain varsin vaativaa. Kuvasta puuttuu joukkion yksi jäsen, sointuvaääninen laulaja Sanna Maiche. Kuva: Minna Kangas.

TaideAkaa ry tarjoaa lämminhenkisen kahvilakonsertin Nina´s Cafe Placessa osoitteessa Valtatie 5 Toijalassa tiistaina 24.11. kello 18 alkaen. Kulttuurikaffilassa tekee ensiesiintymisensä Akaa All Stars -kokoonpano Sanna Maiche, laulu, Mikko Välimäki, trumpetti, Jaakko Välimäki, käyrätorvi, Juha Juuti, koskettimet, Pekka Löövi, laulu ja basso, Harri Salminen, laulu ja kitara sekä Tommi Salminen, rummut.

Ohjelmistossa on jazzklassikoiden lisäksi uusia sovituksia monipuolisesta valikoimasta rytmimusiikkia. Versioitavia lauluja on mukana muun muassa Aki Sirkesalolta, Policelta, Michael Bublélta ja Steely Danilta. Konserttiin on vapaa pääsy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?