Nuorisovaltuusto selvittää skeittaajien määrää

Leevi Helin (vas.), Aatu Kumpulainen, Indran Yogaswaran, Max Barman, Jarno Oksanen, Arto Säippä ja Eetu Virtanen osallistuivat lokakuussa skeittiparkista järjestettyyn keskustelutilaisuuteen. Poikien mielestä skeittipaikka lisäisi skeittaajien määrää Akaassa.

Leevi Helin (vas.), Aatu Kumpulainen, Indran Yogaswaran, Max Barman, Jarno Oksanen, Arto Säippä ja Eetu Virtanen osallistuivat lokakuussa skeittiparkista järjestettyyn keskustelutilaisuuteen. Poikien mielestä skeittipaikka lisäisi skeittaajien määrää Akaassa.

Akaan nuorisovaltuusto selvittää kyselyn avulla skeittaajien ja muiden alan harrastajien määrää Akaassa. Lisäksi nuorisovaltuusto avaa nettiin adressin skeittiparkin rakentamisesta Akaaseen. Kyselyllä ja adressilla nuorisovaltuusto haluaa edistää skeittiparkkiasian etenemistä kaupungin päätöksenteossa.

Kysely lähetetään Wilman välityksellä oppilaille ja vanhemmille, minkä lisäksi siihen voi vastata kaupungin nettisivuilla.  Kysely toteutetaan lähiviikkoina, ja vastausaikaa on kuukausi.

Kyselyn kanssa samaan aikaan avautuu nettiadressi skeittiparkin rakentamisesta.

– Sen jälkeen nuva miettii, ottaisiko joku valtuutettu asian hoitaakseen vai tekeekö nuva oman aloitteen. Nuva katsoo, että adressilla asiaa voidaan tuoda esille, kertoo nuoriso-ohjaaja Johanna AlaPappila.

Nuorisovaltuusto järjesti kuukausi sitten keskustelutilaisuuden skeittiparkin saamisesta Akaaseen. Keskustelutilaisuudessa Akaan tekninen johtaja Antti Kemi toivoi selvitystä skeittaajien määrästä Akaassa sekä virallista aloitetta asiasta.

Uusi keskustelutilaisuus keväällä

Nuorisovaltuusto järjestää keväällä uuden keskustelutilaisuuden uusista aiheista, joita kerätään kouluista ja koulujen oppilaskunnilta. Keskustelutilaisuuteen kutsutaan luottamushenkilöitä ja viranhaltijoita vastaamaan nuorten kysymyksiin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?