Leijona Futsalin taistelu ei tuonut palkintoa

Leijona Futsalin isänpäivä sujui reissutunnelmissa. Joukkue matkusti Pohjanmaalle Sieviin, jossa viime kauden liigamestari Sievi Futsal isännöi akaalaisia. Vieraiden pirteä ja taisteleva esitys jäi ilman palkintoa, kun pisteet jäivät kotijoukkueelle maalein 4–3 (4–1).

Kauden avausvoittoaan jahtaava Leijona Futsal aloitti pelin hyvin. Jirka Järven oivasta katkosta Yasar Elbeller pääsi päättämään vastaiskun vierasjohtoon. Valitettavasti avausjakson jälkimmäinen kymmenminuuttinen oli synkkääkin synkempi. Sievi pääsi iskemään nopeaan tahtiin peräti neljä osumaa, kun vieraiden puolustuspeli rakoili.

Toiselle jaksolle akaailaiset lähtivät taistelemaan, ja kenttäpeli olikin pirteää. Valitettavasti hienosta esityksestä huolimatta futsalissa ei tyylipisteitä jaeta. Ensimmäinen kavennus, joka tuli Jovan Stankovicin kaukorankkarista, syntyi liian myöhään. Aika ei enää riittänyt kuin Jirka Järven toiseen kavennukseen, ja näin kaivattu tasoitus jäi syntymättä.

Tappiosta huolimatta hyvä pelin alku ja toisen jakson jopa erinomainen esitys hallitsevan mestarin vieraana antavat uskoa tulevaan. Ensi sunnuntaina jatketaan, kun paikallispelissä Valkeakosken Mad Max matkustaa rajan yli Akaaseen Leijonien vieraaksi. Ottelu käynnistyy Toijalan Monitoimihallilla kello 16.