Akaan Seudun Ruskat muistaa lämpimällä lahjalla vanhuksia

Akaan Seudun Ruskien hallitukseen kuuluvat Liisi Uutela, Malla Dunder, Tuula Syrjälä, Seija Juuri, Pirjo Rantala, Sirkka Kaivo-oja ja Tuulia Passila toivat perjantaina ensimmäisen lahjoituspeiton Mäntymäen vanhainkodille, jossa sitä olivat vastaanottamassa vastaava hoitaja Seija Tromstedt yhdessä talon asukkaiden Laimi Salon ja Aune Järvenpään (oik.) kanssa.

Akaan Seudun Ruskien hallitukseen kuuluvat Liisi Uutela (vas.), Malla Dunder, Tuula Syrjälä, Seija Juuri, Pirjo Rantala, Sirkka Kaivo-oja ja Tuulia Passila toivat perjantaina ensimmäisen lahjoituspeiton Mäntymäen vanhainkodille, jossa sitä olivat vastaanottamassa vastaava hoitaja Seija Tromstedt yhdessä talon asukkaiden Laimi Salon ja Aune Järvenpään (oik.) kanssa.

Akaan Seudun Ruskat lahjoittaa palapeiton Akaan vanhainkoteihin ja palvelutaloihin. Yhdistyksen jäsenet ovat neuloneet paloja tarinatuvassa ja kotonaan, ja palat on sommitellut peitoiksi Malla Dunder.

Akaan Seudun Ruskien puheenjohtaja Tuulia Passila kertoo yhdistyksen toteuttaneen peittoprojektin Ruskaliiton antamalla lisäavustuksella, jonka liitto myönsi viimevuotisen 40-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi. Avustuksella toivottiin muistettavan yhdistyksen entisiä jäseniä, jolloin Akaan Seudun Ruskissa syntyi ajatus palapeittojen tekemisestä. Kaikkiaan peittoja syntyi seitsemän kappaletta.

Yhdistys kävi viemässä ensimmäiset peitot perjantaina Mäntymäen vanhainkotiin ja Karpinmäen palvelutaloon Viialassa. Peiton saavat myös Kurkelanhovi, Torkonkartano, Havulinna, Arwola ja Tarpiakoti.

– Se on hieno lahja. Pistetään se kenen vaan hartioille, on varmaan iloinen, Mäntymäen vanhainkodissa asuva 95-vuotias Aune Järvenpää kiittelee.

 

45peitot2

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?