Vilkun valokuvanäyttely esittelee ikäihmisiä ja ajatuksia ikääntymisestä

Näyttelyssä on mukana ikäihmisten valokuvien lisäksi heidän nuoruudenkuviaan ja ajatuksia ikääntymisestä ja ulkonäöstä.
Näyttelyssä on mukana ikäihmisten valokuvien lisäksi heidän nuoruudenkuviaan ja ajatuksia ikääntymisestä ja ulkonäöstä.

Viialan kirjaston Vilkun näyttelytilassa on 28.11. asti esillä valokuvanäyttely, jonka teemana on Katoaako kauneus? Seinäjoen ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijat Aino Fabrin ja Sanni Kotilahti toteuttivat näyttelyn runsas pari vuotta sitten opiskeluihin liittyvänä harjoitteluna.

Ikäihmisten valokuvien lisäksi näyttelyteoksissa on mukana valokuvamallien nuoruudenkuvia sekä heidän ajatuksiaan ikääntymisestä ja ulkonäöstä. Näyttelyn tarkoituksena on kyseenalaistaa nykyajan nuoruuskeskeinen kauneusihanne sekä korostaa elämänkaariajattelun merkitystä ikäihmisten kanssa työskenneltäessä.

Valokuvanäyttely on ollut esillä aiemmin Tampereella, Lempäälässä, Nokialla ja Kangasalla.