Valppaan naiset jäivät viime viikolla pisteittä

Lentopallon kakkossarjaa lohkossa 8 pelaava Toijalan Valppaan naisjoukkue jäi pisteittä viime viikon kahdessa pelissään.

Valpas kävi tiistaina 27. lokakuuta Tampereen Lielahdessa Rientolan vieraana. Sarjan avausottelussa 4. lokakuuta Rientola pyöritteli helposti 0–3-voiton Toijalan monitoimihallilla. Viime viikon tiistaina Valpas voitti avauserän mainiolla pelillä, mutta se ei kantanut Valpasta vieläkään voittoon. Rientola takoi kolme seuraavaa erää ja voiton itselleen 3–1.

Lauantaina 31. lokakuuta Valppaan lentopallonaiset kohtasivat Valkeakosken Apian liikuntahallissa Isku-Veikot. Tämäkään ottelu ei tuonut pistesarakkeeseen mitään. Isku-Veikoille kolme pistettä tuloksella 3–0 (25–20, 25–23, 25–17).

Tuloksen takaa löytyy eritoten Valpasta suoritusvarmempi Isku-Veikot, joka pelaa tasaisemmalla sekä hivenen leveämmällä materiaalilla. Isku-Veikkojen pelaajista Marita Rautio ja Sanja Nieminen iskivät tehokkaasti palloa kenttään. Valppaalla oli pelissä omat hetkensä varsinkin kakkoserässä.

– Joka pisteeseen tarvitaan kuitenkin melkoinen työmäärä, ja erävoiton ottaminen on ihan mahdottoman vaikeaa. Mutta muut porukat ovat olleet jo vuosia yhdessä, me vasta kolme kuukautta, valmentaja Simo Syrjänen totesi.

Valppaan pelaajista näkemyksensä kertoi Päivi Piispanen.

– Vastaanotto kuntoon niin verkollakin tulosta kyllä tulee.

Riveihin kaivataan kovin liberoa. Liberon paikalla on pelannut kokenut ja luotettava Kati Sandholm. Sandholm on ollut syysflunssan kourissa, mutta palannee seuraavaan peliin. Valpas pelaa seuraavaksi sunnuntaina 15. marraskuuta Viialan palloiluhallissa, jossa vastaan tulee HPK 2. Peli alkaa kello 15.