Futsalin piirinsarjat käynnistyvät

Salijalkapallon eli futsalin piirinsarjat Tampereen piirissä ovat käynnistymässä. Lauantaina 24. lokakuuta pelattiin jo Toijalan monitoimihallilla II-divisioonaa. Muutamalla liigapelaajalla vahvistettu KylVe/Leijona Futsal 2 kävi porilaisen Musa 2:n kimppuun. Kotijoukkue teki selvää jälkeä porilaisista. Kotivoitto tuli lukemin 15–8 (7– 4 ).

Piirinsarjoissa 16 joukkuetta Akaasta

Tampereen piirin futsalsarjoihin osallistuu 16 akaalaisjoukkuetta. Miesten II-divisioonassa pelaa KylVe/Leijona Futsal 2. Miesten IV-divisioonassa Akaata edustaa KylVe/Leijona Futsal 3. KKI-35:ssä ja KKI-45:ssä pelaa molemmissa Toijalan Pallon ikämiesjoukkue.

Poikien A-junioreissa ja B-pojissa pelaavat KylVe/Leijona Futsalin joukkueet sekä C-14-pojissa ja D-13-pojissa Toijalan Pallo -49.

Naisten II-divisioonassa Akaata edustaa Toijalan Pallo -49. Naisten  harrastesarjassa pelaa Viialan Pallopimut.

Futsalin leikkimaailman sarjoissa, joissa ei pisteitä lasketa, on ikäluokissa 7–11-vuotiaat 6 joukkuetta Akaasta.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?