Viestin viejiä ja toivon tuojia Majataloillassa

kuvateksti
Majataloillan puhujavieras on Martti Pyykönen

Viialan kirkolla pohditaan ensi sunnuntaina leppoisissa tunnelmissa millaista on elää elämää Jeesuksen seurassa. Tilaisuudessa esiintyy Park7 -yhtye pääkaupunkiseudulta.

Vuonna 2008 perustettu yhtye on saavuttanut suuren suosion nuorten keskuudessa. Yhtyeen single Aamu sai pari vuotta sitten tunnustusta niin Yle X:n soittolistalla kuin Radio Deissäkin. Yhtye julkaisee toisen albuminsa ensi kuussa. Kouluissa, seurakuntataloilla ja nuorten tiloissa esiintyvä yhtye soittaa ilman sähkökitaroita ja rumpuja, jotta yhtyeen reipashenkiset, mutta puhuttelevat kappaleet voisivat paremmin tavoittaa kaikenikäiset kuulijat.

Illan puhujavieraana on helsinkiläinen Martti Pyykönen. Pyykönen on radiotoimittaja ja teologi sekä hyvin pidetty saarnamies nuorten keskuudessa. Pyykönen on tänä vuonna myös Pohjoismaiden suurimman kristillisen tapahtuman, Maata Näkyvissä -festareiden puhuja. Martti toimittaa Radio Deissä Nuotta-taajuus radio-ohjelmaa nuorille.

kuc
Park7 esiintyy tilaisuudessa akustisesti.

Majataloilta tarjoaa Sanan ja musiikin lisäksi yhteislaulua, rukousta, kahvia sekä suolapalaa.  Majataloilta alkaa Viialan kirkolla ensi sunnuntaina kello 17 ja sinne on kaikilla vapaa pääsy. Yhteislauluja säestää Majatalon houseband. Lapsille on tarjolla pyhäkoulu sekä varhaisnuorille Backstage-klubi. Majataloilta kutsuu kaikenikäisiä ihmisiä.