Leivon hevosten voittokulku takkuili

Akaalainen Timo Leivo toi lauantaina kaksi ravihevostaan vaativiin lähtöihin Mikkeliin. Kumpaakaan ei juoksunkulku suosinut, mutta meno näytti, että sarjojensa kärkeen kylmäkoskelaisilla lämminverisllä on mahdollisuuksia.

Mikkelissä 2.600 metrin ryhmäajon kolmospaikalta startannut Hillbilly Hilda ei saanut havittelemaansa keulapaikkaa. Valjakko jäi johtavan perään, ja kun paikka betonoitiin kirikierroksella toisen radan hevosilla, vasta Mikkelin lyhyellä maalisuoralla Leivon suojatti sai kiritilaa, mutta se oli jo pätkänopeallekin hevoselle liian lyhyt kiritaival. Leivon tamma oli maalipaalulla kolmas ajalla 15,7a.

Kolme ensimmäistä kisaansa voittanut Timo Leivon Baron De Rive ei saanut kovassa porukassa mahdollisuuksia, vaan takajoukoissa matkustanut nelivuotias kylmäkoskelainen ruuna pääsi vasta viimeisillä kymmenillä metrillä vapaampaan juoksupaikkaan, mutta ennätyksestä 16,1a huolimatta sijoitus oli Toni Paldanin Heaven’s Firen korkkaamassa kisassa viides.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?