Arvo Ylppö -päivässä löytyy tekemistä koko perheelle

Arvo Ylpön nimikkopäivää vietetään sunnuntaina 25. lokakuuta kello 13-16 Arvo Ylpön koululla. Tänä vuonna teemana on lapsi liikenteessä. Turvallisuusnäkökulmaa aiheeseen alustavat LähiTapiola ja Akaan Turva. Tilaisuuden avaa sivistysjohtaja Jukka Oksa.

Pihalla voi tutustua Toijalan Kone ja Kuljetuksen rekkaan ja kaivuriin. Paikalla on myös ambulanssi ja Kurisjärven VPK:n palokalustoa. Polkupyörien kuntotarkastusta tehdään pihalla klo 14.00 alkaen ja kaikille kävijöille on luvassa heijastin. Hevosen kyytiin pääsee klo 13.30-15.30 välillä.

Sisätiloissa järjestetään puuhapajoja lapsille ja lapsenmielisille. Ohjelmassa on linnunpönttöpaja, kukkien istutusta sekä liikennemerkkien tunnistuskilpailu, jossa parhaat palkitaan. Lisäksi mehua, keksejä ja arvontaa.

Tilaisuuden järjestävät Akaan Rotaryklubi, Lions Club Toijala, Lions Club Toijala/Akaa ja Lions Club Toijala/Arvo Ylppö.