Yrittäjille koulutusta yrityksen kannattavuudesta

Akaassa järjestetään tiistaina 29. syyskuuta yrittäjille suunnattu koulutus, jonka teemana on Miten voin vaikuttaa yrityksen kannattavuuteen. Koulutuksen vetää yrittäjä ja taloustieteiden maisteri Eeva Niskavaara.

Koulutuksessa käsitellään esimerkiksi hinnoittelua, kannattavuuden varmistamista suunnittelun ja seurannan kautta ja rahoituksen riittävyyttä. Eeva Niskavaaralle on mahdollista lähettää etukäteen mieltä askarruttavia kysymyksiä, ja hän on varautunut keskustelemaan osallistujien kanssa myös koulutuksen jälkeen.

Niskasen mukaan yrityksen kannattavuuteen vaikuttaminen ei ole rakettitiedettä, mutta on toki pidettävä mielessä, että erilaiset keinot purevat eri toimialoihin eri tavoin. Usein hänen koulutuksissaan yrittäjät ovat kiinnostuneita kuulemaan esimerkiksi hintamuutosten vaikutuksesta kannattavuuteen.

– Yrittäjiä askarruttaa se, miten paljon enemmän heidän pitäisi myydä, jotta hinnanalennus kompensoituisi. Siihen on olemassa matemaattinen kaava, joka käydään koulutuksessa läpi, Niskanen kertoo.

Koulutus pidetään 29.9. kello 18-21 TE-salissa osoitteessa Kirkkotori 10, Akaa. Vastaava koulutus pidetään myös Valkeakoskella tiistaina 6.10. kello 18-21 osoitteessa Campus Center, Tietotie 1. Koulutuksen järjestävät Suunta-hanke, Akaan kaupunki ja Valkeakosken kaupunki. Koulutus on suunnattu yksinyrittäjille, pk-yrityksille, mikroyrityksille ja kaikille asiasta kiinnostuneille.

Eeva Niskavaaralle voi lähettää etukäteen kysymyksiä sähköpostitse osoitteeseen eeva.niskavaara@enconsulting.fi.