Paikkakunnan yritykset ja palvelut tutuiksi

Akaassa vietetään kolmannen kerran Punaisen maton huumaa

Keväällä järjestetty Punaisen maton huumaa -tapahtuma huipentui muotinäytökseen. Sifonkimekkojen helmat hulmusivat muun muassa Riitta Huhtala-Vähäkuopuksen ja Sanna Sanisalon yllä.

Tämänkin syksyn Punaisen maton huumaa -tapahtuma huipentuu muotinäytökseen. Keväällä järjestetyn tapahtuman muotinäytöksessä sifonkimekkojen helmat hulmusivat muun muassa Riitta Huhtala-Vähäkuopuksen ja Sanna Sanisalon yllä. Kuva: Juha Kosonen.

Paikallisia yrittäjiä, yrityksiä ja palveluita tunnetuksi tekevä Punaisen maton huumaa -tapahtuma valtaa Akaan torstaina 5. marraskuuta. Tapahtuma järjestetään nyt kolmannen kerran.

– Tapahtumalla markkinoidaan lähellä olevia palveluita kaupunkilaisille. Vaikka yrityksiä on joutunut lopettamaan, haluamme näyttää, että meitä on vielä täällä. Periksi ei anneta, toteaa tapahtuman puuhanaisiin kuuluva, Vaateliike Huuskan yrittäjä Maria Valtonen.

Valtonen korostaa, että yhteistyötä tekemällä yritykset tukevat samalla toisiaan ja tapahtuman anti kantaa yhtä päivää pidemmälle, jos tutustumaan tullut asiakas palaa liikkeeseen myöhemmin ostoksille.

Tapahtuman toivotaan viestittävän akaalaisille, että jokainen voi omilla kulutustottumuksillaan vaikuttaa palvelujen tarjontaan sekä kaupungin elinvoimaisuuteen ja viihtyvyyteen.

Jokainen tapahtumaan osallistuva yritys voi panostaa päivään haluamallaan tavalla. Liikkeiden toivotaan palvelevan tapahtumapäivänä kello 19:ään asti. Päivän tunnusmerkki on punainen matto liikkeen edustalla. Nykypesu toimittaa matot Toijalan keskustan alueella toimiville yrityksille.

Ilman omaa liiketilaa olevat yrittäjät ovat viime vuoden tapaan vuokraamassa Toijalan keskustasta yhteistilaa tapahtumapäivän ajaksi.

Päivä huipentuu muotinäytökseen

Punaisen maton huumaa -tapahtumaan toivotaan yrityksiä koko Akaan alueelta. Toijalan keskustasta alkanut tapahtuma houkutteli ensimmäisenä vuonna mukaan 30 yritystä, ja viime vuonna Viialaan laajentuneessa huumassa oli mukana lähes 100 yrittäjää.

Punaisen maton huumaa -päivä huipentuu kello 19 alkavaan muotinäytökseen. Tapahtuman suosion vuoksi näytökselle etsitään parhaillaan uutta isompaa paikkaa ahtaaksi käyneen kahvilan tilalle.

–  Kaikilla halukkailla yrityksillä on mahdollisuus osallistua muotinäytökseen haluamallaan tavalla. Sen tiimoilta kannattaa ottaa hyvissä ajoin yhteyttä, Maria Valtonen muistuttaa.

Yritysten toivotaan ilmoittautuvan Punaisen maton huumaa -tapahtumaan ja muotinäytökseen 20.10. mennessä sähköpostilla osoitteeseen vaateliikehuuska@youstyle.fi tai ninaweltzien@hotmail.com. Yhteistilasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Sari Lajusuohon, sari@allinapu.fi.

Punaisen maton huumaa -tapahtuma on tarkoitus jatkossa järjestää syksyisin ennen isänpäivää marraskuun ensimmäisenä torstaina ja keväisin ennen äitienpäivää toukokuun toisena torstaina.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?