Akaa esittäytyi Alihankinta 2015 -messuilla

Akaan kaupunki ja akaalaiset yritykset esittäytyvät yhdessä   Alihankinta 2015 -messuilla.

Akaan kaupunki ja akaalaiset yritykset esittäytyvät yhdessä Alihankinta 2015 -messuilla.

Akaan Työvälinepalvelu Oy, Leomuovi Oy, TKM TTT Finland Oy ja Viialan Teräsrakenne Oy esittelivät akaalaista yritysosaamista Tampereella 15.–17.9. pidetyillä Alihankinta 2015 -messuilla. Sijoittumismahdollisuuksia yrityksille tarjosi Akaan kaupunki ja erityisesti tulevaisuuden yritysalue Akaa Point.

– Ensimmäinen messupäivä oli hieman muita vaisumpi, mutta keskiviikkona ja torstaina osastollamme oli paikoin jo tunkua. Osastollamme järjestettyyn yhteiseen messukisaan osallistui kolmen päivän aikana tuhat kävijää, kertoo Akaan kaupungin elinkeinopäällikkö Kristiina Salo.

Kilpailussa yleisön piti arvioida akaalaisten yritysten valmistamien tuotteiden painojärjestys nostamatta tuotteita pöydältä. Palkintona ollut actionkamera arvottiin oikein vastanneiden kesken. Kameran lunasti itselleen Tomi Kaukinen Heinolan Sahakoneet Oy:stä.

 Vanhoja ja uusia tuttuja

Messuilla Akaan yritykset pyrkivät houkuttelemaan uusia asiakkaita, mutta yhtä tärkeää oli jo olemassa olevien asiakkaiden tapaaminen.

– Meidän tavoitteemme messuilla täyttyivät, eli saimme hyviä uusia kontakteja. Joidenkin kanssa lähdetään heti viemään asioita eteenpäin. Messuilla mukanaolo on meille tärkeää, sillä merkittävä osa uusista asiakkuuksista saa alkunsa messuilla, sanoo Akaan Työvälinepalvelu Oy:n toimitusjohtaja Jari Mäkinen.

Myös Leomuovi Oy loi messuilla kymmeniä varteenotettavia kontakteja.

– Ajankuvaan nähden potentiaalisia asiakkaita oli hyvin liikkeellä. Ihmiset tuntuivat löytäneen meidän osastomme, jossa kaikki yritykset pääsivät tasapuolisesti esille, kertoo akaalaista hunajaa messuvieraille jakaneen Leomuovi Oy:n toimitusjohtaja Risto Kalliainen.

Kansainvälisillä Alihankinta-messuilla kävi 16 955 messuvierasta. Messuilla oli noin tuhat näytteilleasettajaa 20 maasta.

38alihankintamessut2 Akaan kaupunki ja akaalaiset yritykset esittäytyvät yhdessä   Alihankinta 2015 -messuilla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?