Akaan nuorisovaltuusto luopuu ToukoFestistä

Nuorisovaltuusto esittäytyi ja kertoi terveisensä ToukoFest-tapahtuman alussa.

Nuorisovaltuusto esittäytyi ja kertoi terveisensä ToukoFest-tapahtuman alussa. Kuva: Sami Koljonen.

Akaan nuorisovaltuusto ei järjestä ensi keväänä ToukoFest-nuorisotapahtumaa, koska viime viimekeväisen tapahtuman kävijämäärä oli järjestäjille pettymys. Toista kertaa järjestetyn tapahtuman yleisömäärä tippui vuoden takaisesta 100 kävijästä noin 50:een. Ohjelmaan Toijalan Kinossa kuului paikallisia bändejä, stand up -komiikkaa ja elokuvaesitys.

ToukoFestin sijaan nuorisovaltuusto toteuttaa toukokuussa frisbeegolfin parikilpailun. Vielä on avoinna, järjestetäänkö tapahtuma Toijalan vai Kylmäkosken radalla. Idea frisbeegolftapahtumasta on tullut nuorilta.

Nuorisovaltuuston järjestämiin tapahtumiin kuuluu myös elokuun lopulla Toijalan yhteiskoululla pidetyt Hunajalanit, jossa oli 30 osanottajaa. Akaan kaupungin vastaavan nuoriso-ohjaajan Johanna AlaPappilan mukaan nettiongelmista huolimatta tapahtuma oli järjestäjille positiivinen kokemus. Lanien jatko on vielä avoin.

Akaalainen Triodo esiintyi ToukoFestissä Janika Koskisen ja Oona Eskelin johdolla. Kuva Sami Koljonen.

Akaalainen Triodo esiintyi ToukoFestissä Janika Koskisen ja Oona Eskelin johdolla. Kuva Sami Koljonen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?