Akaalaiset yhdistykset esittäytyvät Metsälinnassa

Metsälinnaan on tulossa kolmisenkymmentä yhdistystä ja muuta toimijaa esittelemään toimintaansa.

Metsälinnaan on tulossa kolmisenkymmentä yhdistystä ja muuta toimijaa esittelemään toimintaansa.

Metsälinnassa järjestetään Akaan harrastemessut lauantaina 19. syyskuuta kello 12–16. Tapahtumassa kolmisenkymmentä yhdistystä ja toimijaa esittelee toimintaansa.

– Suurin tavoite on tehdä tunnetuksi Akaan hyvinkin laajaa yhdistys- ja toimijaverkostoa. Tärkeää on myös yhdessä tekeminen ja verkostoituminen yhdistysten kanssa, kertoo tapahtuman järjestäjiin kuuluvan Akaan Vanhempienverkoston puheenjohtaja Sari Laaki.

Laaki toivoo tapahtuman palvelevan myös uusia akaalaisia, jotka mietittävät mitä paikkakunnalla voi tehdä ja harrastaa.

– Sosiaalisessa mediassa kysellään usein, mitä Akaassa ylipäänsä on tarjolla. Vastaamme nyt siihen huutoon.

Harrastemessuilla on mukana yhdistyksiä urheiluseuroista teattereihin ja kotiseutuseuroihin. Vanhempienverkoston puheenjohtaja Sari Laaki muistuttaa, että yhdistykset voivat ilmoittautua mukaan aina messupäivään asti. Tapahtuma levittäytyy sekä Metsälinnan tanssilavan sisätiloihin että pihalle. Kahvilaa pyörittää Viialan VPK.

Harrastemessuille on ilmainen bussikuljetus Viialasta, Kylmäkoskelta ja Toijalasta. Linja-auto starttaa Viialan taksikopilta messupäivänä kello 11, Kylmäkoskella entisen K-Vekin luona se on kello 11.15, Toijalan S-marketilla kello 11.30 ja Metsälinnassa kello 11.45. Paluukyyti lähtee Metsälinnasta samaa reittiä kello 15.30.

Akaan Vanhempienverkosto järjestää Akaan harrastemessut yhteistyössä Akaan seurakunnan, seurakunnan erityisnuorisotyön, Akaan kaupungin ja kaupungin nuorisopalveluiden kanssa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?