Hämeentien rähjäinen kyltti säilyy ainakin ensi vuoteen

Hämeentiellä oleva liikennekyltti ei ole kaunis näky.
Hämeentiellä oleva liikennekyltti ei ole kaunis näky.

Toijalassa Hämeentien varressa  oleva rähjäinen liikennekyltti säilyy ainakin ensi vuoteen.

– Investointiohjelmassa on ollut jo jonkin aikaa kiertoliittymä Hämeentien ja Satamatien risteykseen. Emme ole uusineet kylttiä siksi, ettei sitä tarvitsisi taas uusia, jos kiertoliittymä toteutuu, Akaan katumestari Vesa Savolainen kertoo.

Savolaisen mukaan on tosin mahdollista, että kiertoliittymäsuunnitelmat eivät toteudu.

– Jos liittymää ei tule, täytyy kyltti uusia. Se tapahtuisi ehkä ensi vuonna. Kyltin hinnaksi tulisi noin 3000 euroa asennettuna. Kyltistä voisi ehkä tehdä myös sellaisen, että sitä voisi tarpeen mukaan muunnella, Savolainen toteaa.

Rähjäinen kyltti säilyy Hämeentiellä ainakin ensi vuoteen.
Rähjäinen kyltti säilyy Hämeentiellä ainakin ensi vuoteen.