Viialan torilla oli liikennemerkkien sekasotku

Miten Viialan torilta pääsee autolla pois? Torikokin puoleisesta aukosta poistumisen kieltää kielletty ajosuunta -merkki ja S-Marketin puoleisesta väärään suuntaan näyttävä yksisuuntainen tie -merkki.

Kuvassa vasemmalta, eli Torikokin puolelta poistumisen kiesi kielletty ajosuunta -merkki ja oikealta, eli S-Marketin puolelta väärään suuntaan näyttävä yksisuuntainen tie -merkki.

Viialan torilla oli lainkuuliainen autoilija vielä torstaina aamupäivällä ihmeissään. Torille sai ajaa autolla, mutta torilta ei noin vain pois lähdetykään, jos nimittäin halusi liikennemerkkejä totella.

Torille on kaksi kulkuväylää.  Torikokin puoleisesta aukosta ajetaan sisään ja S-Marketin puoleisesta aukosta ulos. Vielä torstaina aamupäivällä kummastakaan ei saanut ajaa ulos, sillä Torikokin puoleisesta aukosta poistumisen kielsi kielletty ajosuunta -merkki, ja S-Marketin puoleisesta aukosta väärään suuntaan näyttävä yksisuuntainen tie -merkki.

Myös ajaminen torille oli hämmentävää. S-Marketin puoleisen kulkuaukon vieressä oleva toria kohti osoittava yksisuuntainen tie -merkki kutsui ajamaan kulkuaukosta sisään, mutta vieressä seisova kielletty ajosuunta -merkki totesi, että et muuten aja.

Torstai-iltana torille osoittava yksisuuntaisen tien merkki oli käännetty osoittamaan torilta poispäin. Torilla asioiminen helpottui kummasti.

Saako tästä ajaa torille vai ei? Yksi suuntainen tie -merkki kutsuu torille, mutta kielletty ajosuunta -merkki kehottaa pysymään pois.

 Yksisuuntainen tie -merkki kutsui ajamaan torille, mutta kielletty ajosuunta -merkki kehotti pysymään pois.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?