Hunajapassi-kampanjan voittajat arvotaan Toijalan torilla

Hunajapassi on tehnyt Akaan palveluja tutuksi.
Hunajapassi on tehnyt Akaan palveluja tutuksi.

Akaan Hunajapassi-kampanja on ollut käynnissä paikallisissa liikkeissä ja yrityksissä 1.7.-6.9. Kampanjan aikana kaupunkilaiset ja matkailijat ovat keränneet Hunajapassiin tarroja eri yrityksistä, joissa ovat käyneet. Mukana on ollut noin 100 kohdetta. Täyden passin, eli yhteensä 10 tarraa keränneiden kesken arvotaan 200 euron lahjakortti ja 3 kappaletta 100 euron lahjakortteja voittajien valitsemiin kampanjayrityksiin sekä tuotepalkintoja.

Ohjelmallinen arvontatilaisuus pidetään Toijalan torilla keskiviikkona 9.9. kello 10. Onnettarena toimii Vuoden Kuhnuri Risto Nieminen ja musiikista vastaa Harri Salminen. Yleisö on tervetullut torille seuraamaan arvontaa.

Hunajapassin takana ovat yhteistyössä Akaan kaupunki, Toijalan keskustan kehittämisyhdistys, ravintola Leskirouva, Akaan Seutu –lehti ja paikalliset yrittäjäyhdistykset ja yritykset.