Aamuruskon maa juhlistaa Mia Joen juhlavuotta

Laulaja ja lauluntekijä Mia Joki on tehnyt kolmisensataa sävellystä. Ensimmäisen sävellyksensä hän teki 15-vuotiaana.
Laulaja ja lauluntekijä Mia Joki on tehnyt kolmisensataa sävellystä. Ensimmäisen sävellyksensä hän teki 15-vuotiaana.

Akaalaisen gospellaulajan ja lauluntekijän Mia Joen ensimmäinen musiikkivideoita sisältävä dvd Aamuruskon maa julkaistaan Viialan Sampolassa järjestettävässä multimediakonsertissa tiistaina 8. syyskuuta, joka on samalla Joen 40-vuotissyntymäpäivä. Dvd sisältää 12 musiikkivideon lisäksi kappaleiden instrumentaaliversiot.

Vuosi 2015 on Mia Joen taiteilijajuhlavuosi. Hän teki ensimmäisen sävellyksensä Pieni laulu Herrasta 15-vuotiaana vuonna 1980. Sävellyksiä on kertynyt jo kolmisensataa, joista on levytetty noin 70. Joelta on tulossa lähiaikoina seitsemäs cd ja ensimmäinen lastenlevy.

Lastenlaululevylle inspiraation ovat antaneet Joen perheen viisi lasta, Olivia 11, Rosalin 9, Daniel 7, Ancelin 3 ja Adelaine 1. Laulavaa Joen perhettä kuullaan myös Sampolan konsertissa.

Kuvataiteen tekemiseen Mia Jokea on innoittanut isä, taiteilija Olli Joki. Mia Joen töitä on ollut esillä muun muassa Näkymä-ympäristötaidenäyttelyssä Akaassa. Tänä vuonna hän osallistuu näyttelyyn työllä Taivas on totta.

Mia Joen multimediakonsertti alkaa Viialan Sampolassa 8. syyskuuta kello 18.

Laulava Joen perhe esiintyy Viialan Sampolassa pidettävässä Mia Joen multimediakonsertissa.
Laulava Joen perhe esiintyy Viialan Sampolassa pidettävässä Mia Joen multimediakonsertissa.