Fläkt Woods juhlistaa 80-vuotiasta Toijalan tehdasta palolaboratorion avajaisten merkeissä

Lapinleimun perinteikäs tehdas Toijalan Kilsanmäellä viettää 80-vuotisjuhliaan 3.–4. syyskuuta. Fläkt Woods Oy juhlistaa samalla palolaboratorion laajennusosan valmistumista.

Palolaboratorion laajennus on Fläkt Woodsille merkittävä investointi, jonka tavoitteena on nopeuttaa tutkimus- ja tuotekehitysprosesseihin liittyvää testausaikaa. Palolaboratorio vahvistaa entisestään Fläkt Woodsin strategiaa ja sen asemaa paloturvallisuusosaajana. Laboratoriossa voidaan testata palopeltejä, puhaltimia, kanavia sekä muita yrityksen tuotteita. Laboratorio toimii neljällä polttimella, joiden maksimiteho on 3 MW. Käyttövoimana on ympäristöystävällinen, turvallinen maakaasu.

Fläkt Woods Oy on ilmankäsittelyalan asiantuntija ja uusien sovellusten kehittäjä. Yrityksen liikevaihto on lähes 100 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on noin 410 Suomessa. Fläkt Woods Oy valmistaa ilmastointipuhaltimia Turussa, ilmastointikanavia Turussa ja ilmastoinnin päätelaitteita Akaassa.