Kierros akaalaisten kulttuurivaikuttajien haudoilla

Paikallisesti arvioiden Akaassa on elänyt näkyviä ja arvostettuja eri kulttuurielämän alueiden edustajia, olkoonkin, että moni heistä on toiminut harrastuspohjalta, ei niinkään ammattilaisena. Joukkoon kuuluvat kirjoittajat ja kuvataiteilijat, teatteria harrastaneet ja populaarikulttuuria edustaneet. Onpa paikkakunnalla elänyt ainakin yksi merkittäviin tieteellisiin saavutuksiin yltänyt tutkijakin, Akaan hautausmaalla leposijansa saanut.

Tiistaiseura aloittaa talvikauden kokoontumiset yleisötapahtumana tiistaina 1.9. kello 15 Akaan siunauskappelissa. Siellä esitellään kierros akaalaisten kulttuurivaikuttajien haudoilla. Johdattelijana kierroksella on rovasti Sauli Turja.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?