Pirkanmaan TE-toimisto tarjoaa palveluja pian asiakkaan kotisohvalle

TE-toimiston asiakkaat saavat syyskuun alusta lähtien halutessaan työnhaun ohjauksen palvelut kotikoneeltaan käsin riippumatta siitä missä päin Pirkanmaata asuvat. Asiakas tarvitsee vain tietokoneen ja toimivan nettiyhteyden. Palvelun tuottaa ostopalveluna Spring House Oy.

Pirkanmaan TE-toimiston palveluesimies Maarit Lintisen mukaan tarve henkilökohtaiselle palvelulle on tullut ilmi asiakaspalautteiden kautta. Uudella toimintatavalla pyritään vastaamaan myös tuohon tarpeeseen käytettävissä olevien mahdollisuuksien rajoissa.

­– Palvelu sopii kaikille asiakkaille, jotka osaavat käyttää tietokonetta tai nettiä. Työnhaun ohjauksessa verkossa on huomioitu nuoret sekä aikuiset. Lisäksi palveluun kytketään yrittäjyysteema verkkoluentona. Työnhaun ohjauksessa palvelua lähdetään toteuttamaan asiakkaan yksilöllisistä tarpeista käsin. Osa voi tarvita apua esimerkiksi vain työhakemusten tekoon, kun taas toiset moneen muuhunkin työnhakuun liittyvään asiaan, Lintinen kertoo.

Lintinen toteaa, että näin pystytään palvelemaan isojakin asiakasmääriä, koska asiakas itse on palvelussa päätoimija ja valitsee verkkoluennoista ja ryhmäpalveluista itselleen sopivat tuotteet.

Asiakas voi kirjautua palveluun Pirkanmaan TE-toimiston kotisivujen tapahtumakalenterin kautta. Kaikki verkkoluennot ilmoitetaan tapahtumakalenterissa. Ilmoituksessa on linkki, jota klikkaamalla pääsee mukaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?