Akaalaismies pakeni poliisia autolla ja juosten

Poliisi oli suorittamassa liikenteen valvontaa Kylmäkoskella ysitiellä perjantaina 14.8. ja päätti tarkistaa henkilöauton. Autoa lähti tavoittelemaan moottoripyöräpoliisi, mutta henkilöauton kuljettaja ei pysähtynyt vaan kiihdytti nopeuttaan reilusti.

Auto kääntyi ysitieltä Sotkiantielle ja siitä edelleen Aakalantielle. Sieltä matka jatkui Kauruentielle, johon ajoneuvo pysähtyi lähelle junarataa. Ajoneuvon kuljettaja lähti pakenemaan poliisia juosten, mutta poliisi tavoitti henkilön. Kyydissä oli kaksi matkustajaa.

Akaalaisen miehen epäillään syyllistyneen muun muassa törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen muun huumaavan aineen osalta sekä huumausaineen käyttörikokseen. Ajoneuvo oli katsastamaton, ja kuljettaja on aiemmin määrätty väliaikaiseen ajokieltoon joten hänellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?