Autolla Nepaliin – Unelmien elokuva jälleen Jumussa

Suuren suosion elokuvateattereissa eri puolella Suomea saanut seikkailudokumentti näytetään vielä kertaalleen Viialan helluntaiseurakunnan tiloissa, Jumussa sunnuntaina 23. elokuuta kello 15, osoitteessa Asemakatu 6.

Elokuva kertoo Juhosta jolla on unelma oikeudenmukaisemmasta maailmasta. Hän teki töitä Aasiassa ja erityisesti kastittomien huonot olot Nepalissa jäivät hänen mieleensä. Juho halusi löytää tavan auttaa heitä.

Unelmasta kasvoi suurempi, kun Juhon ystävät liittyvät mukaan projektiin ja niin he lähtivät pakettiautolla kohti Nepalia.

Kamerat seurasivat poikien matkaa, mutta onnistuivatko pojat hyvissä aikeissaan, vai eivät, se jää nähtäväksi. Elokuvanäytös on ilmainen ja sallittu myös lapsille. Kesto 1h 43 minuuttia. Elokuvan on ohjannut Timo Peltokangas ja pääosissa ovat Juho LeppänenMikael HautalaRico PircklénArman AlizadRiku Rantala, Misa Jokisalo ja Heikki Lamula. Projektia ovat tukeneet myös Saku Tuominen, Mika Poutala ja Musta Barbaari.