Akaalaisten kutsunnat toimitetaan 27. elokuuta

Asevelvollisuuslain mukaiset kutsunnat alkavat tiistaina 18. elokuuta. Akaan osalta kutsunnat toimitetaan Toijalan yhteiskoululla torstaina 27. elokuuta kello 9. Tämän vuoden kutsunnat koskevat pääosin vuonna 1997 syntynyttä ikäluokkaa – yhteensä noin 31 400 henkilöä ja Pirkanmaalla noin 3000 henkilöä. Pirkanmaalla kutsuntatilaisuuksia pidetään joka kunnassa ja kaupungissa. Yhteensä tilaisuuksia on 31. Kutsunnat päättyvät 15. joulukuuta.

Kutsunnanalaisia ovat kaikki miespuoliset Suomen kansalaiset, jotka täyttävät tänä vuonna 18 vuotta. Kutsunnanalaisia ovat myös ne 19–29-vuotiaat, jotka eivät ole aikaisemmin kutsuntavelvollisuuttaan hoitaneet tai jotka on määrätty aikaisempien vuosien kutsunnoilla uudelleen tarkastettavaksi.

Kutsunnoissa määritetään kutsunnanalaisen palveluskelpoisuus ja päätetään palveluksesta.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?