Pelikassit pysyi mukana avausjakson

Ylöjärveläinen Pelikassit pystyi keskiviikkona pelaamaan avausjakson tasaväkisesti vierastaan Toijalan Pallo -49:ää vastaan jalkapallon nelosdivisioonan ottelussa. Toinen jakso osoitti kuitenkin joukkueiden tasoeron. Loppunumerot kirjattiin vierasvoitoksi 2–5 (2–2). Tulos oli sama kuin kevätkierroksen ottelussa toukokuussa.

Tosin Topan asenne ja lataus antoi mahdollisuuden avausjakson pirteään esitykseen. Vierasjoukkue taas oli saamaton.

Toni Niskalan vietyä vieraat ylänurkkapuskullaan 0–1 johtoon Topa ei alkanut dominoimaan ottelua lohkon peränpitäjää vastaan. Pelikassit taisteli hyvällä tsempillä aina avausjakson viimeiselle vitoselle asti. Tero Nieminen maalasi kotijoukkueelle kahdesti, ja taukonumerot 2–2, tulivat Topan Joonas Saariniemen osumalla.

Kaksi jaksoa tarkoitti tässä pelissä kahta ihan erinäköistä jaksoa.

Toiselle pelipuoliskolle Topan valmentaja Jari Hakala teki muutoksia peliryhmitykseen. Myös asennepuoli korjaantui oleellisesti. Vieraiden nopea alku, maali jo jakson toisella minuutilla, näytti suunnan ottelun kululle. Pelikassit pääsi vain satunnaisesti vierailemaan Topan maalin läheisyyteen, ja vieraiden vyöry toi kolme komeaa osumaa. Topan tappiottomien pelien putki on kasvanut jo yhdeksään.

Sarja jatkuu Topan osalta 14.8. Ikurin jalkapallonurmella Tampereen Peli-Pojat-70:tä vastaan.

Pelikassit-TP-49, maalit. 17. 0–1, Toni Niskala. 26. 1–1, Tero Nieminen. 36. 2–1, Tero Nieminen. 40. 2–2, Joonas Saariniemi. 47. 2–3, Joonas Saariniemi. 52. 2–4, Jesse Järvi. 79. 2–5, Miikka Innala.

Ottelun varoitukset. P: Miko Feodoroff, Jari Huumonen. T: Joonas Saariniemi, v + v = ulos, 84min.

Tähdet Topan parhaille jakoi joukkueen valmentaja Jari Hakala: 3 Jirka Järvi, 2 Joonas Saariniemi, 1 Jesse Järvi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?