Valintatalossa vietetään lauantaina Kesäkauppapäivää

Akaan Valintatalossa Valtatiellä järjestetään lauantaina 1.8. Kesäkauppapäivä. Kaupassa sisällä on tarjolla muun muassa mehua ja kahvia ja lapsille kasvomaalausta. Myös akaalainen nyrkkeilyn Suomen mestari  Satu Lehtonen on paikalla kertomassa lajistaan.

Kaupan ulkopuolella toimintaansa esittelee paloauton kera Kurisjärven VPK.

Asiakkailla on myös mahdollisuus auttaa paikallisia vähävaraisia lapsiperheitä ostamalla kaupasta tiettyjä elintarvikkeita. Valintatalokin on mukana muutamilla tuotteilla, jotka toimitetaan perheille Akaan kaupungin sosiaalitoimen ja Akaan seurakunnan avustuksella.

– Kaupat saavat itse päättää, mihin lahjoitukset ohjataan. Me päätimme tukea vähävaraisia lapsiperheitä, kertoo Akaan Valintatalon myymäläpäällikkö Julia Haapasalo.