Kiviharjun ja Kiviniemen konsertti Viialan kirkossa

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH
Kirsi Kiviharju ja Kalevi Kiviniemi soittavat Viialan kirkossa sunnuntaina 16. elokuuta.

Harpputaiteilija Kirsi Kiviharju ja urkutaiteilija Kalevi Kiviniemi konsertoivat sunnuntaina 16.8. kello 18 Viialan kirkossa.

Kirsi Kiviharjun soiton tunnusmerkkeinä pidetään vivahteikkaan tulkinnan lisäksi ennen kaikkea hänen kykyään loihtia instrumentistaan muhkea ja kantava sointi. Hän on tehnyt  Kalevi Kiviniemen kanssa yhteistyötä jo kahdentoista vuoden ajan konsertoiden sekä julkaisten kolme yhteistä levyä.

Suomen kuuluisin urkuri, kansainvälisestikin korkealle arvostettu konserttiurkuri Kalevi Kiviniemi on perehtynyt erityisesti ranskalaiseen musiikkiin ja myös konsertoinut useaan otteeseen muun muassa Pariisin Notre Dame -katedraalissa.

 

Heikki Ali-Löytty