Asuntomessuilla Vantaalla 50 000 kävijän raja rikki

Asuntomessut Vantaalla –tapahtuman kävijämäärä ylitti tänään keskiviikkona 22. heinäkuuta 50 000 messukävijän rajan. Epävakaisesta säästä huolimatta Asuntomessuilla Vantaalla on riittänyt hyvin kävijöitä. 50 000 messukävijän raja ylittyi noin kello 11.20, jolloin messuportille saapuivat Timo ja Päivikki Kangastupa Anna-vauvansa kanssa.

Kangastuvat saapuivat messuille Seinäjoelta ja rakentavat parhaillaan itse taloa Seinäjoen messualueelle, jossa Asuntomessut järjestetään ensi kesänä. Kehitysjohtaja Heikki Vuorenpää Suomen Asuntomessuilta ja markkinoinnin tuottaja Ulla Ruuskanen Vantaan kaupungilta toivottivat ilahtuneen pariskunnan tervetulleeksi ja palkitsivat heidät maksuttomalla sisäänpääsyllä, ruoka- ja juomalipuilla sekä kukkakimpulla.

Pariskunnan 2-vuotias lapsi jäi viettämään päivää Korkeasaareen sillä välin, kun vanhemmat tutustuvat Asuntomessujen kohteisiin Kivistön messualueella seitsemän kuukautta vanha Anna-vauva mukanaan.

– Asuntomessut kiinnostavat oman rakennusprojektin vuoksi. Tulimme hakemaan messuilta ideoita rakennusprojektimme loppuvaiheeseen. Meillä on talo jo hyvällä mallilla, mutta etsimme täältä ideoita muuan muassa valaistukseen ja LVI-ratkaisuihin, Päivikki Kangastupa kertoo.

Asuntomessut Vantaalla 10.7.-9.8.2015 joka päivä kello 10-18. Messujen viimeisen viikon keskiviikkona ja torstaina 5.-6.8. messut ovat avoinna myös illalla aina kello kahdeksaan saakka. Messut aukeavat joka päivä normaalisti kello kymmenen.

Akaan Seutu tekee retken Vantaan asuntomessuille perjantaina 31. heinäkuuta. Retkelle on vielä muutama paikka vapaana. Ilmoittautumiset: juha.kosonen@akaanseutu.fi. Retken hinta on 40 euroa (maksetaan autossa). Lähtö Toijalan torilta kello 9 ja paluu sopimuksen mukaan.