Melody jäi Toijalan Pallon jalkoihin

Toijalan Pallo otti kevätkierroksen kuudennen voiton Viialan urheilukentällä, kun vastassa oli FC Melody Tampereelta. Tässä pallosta kamppailee Toijalan Pallon punapaitainen Joonas Saariniemi. Kuva: Pentti Jussila.

Jalkapallon Tampereen piirin nelosdivisioonassa pelaava Toijalan Pallo -49 otti kauden kuudennen voittonsa keskiviikkona 1.7. Akaalaisten jalkoihin jäi tamperelainen FC Melody lukemin 5-2 (3-1).

Koska Toijalan keskusurheilukentällä on meneillään remontti, ottelu pelattiin Viialan urheilukentällä. Parissa viime pelissään Topa on itse sutannut voittomahdollisuutensa. Nyt joukkue vei molemmat jaksot, eikä varsinaista hätää ollut missään vaiheessa.

Topan valmentaja Jari Hakala on laatinut joukkueelle voittavan pelityylin, jossa useat hyvät ratkaisut tuottavat tulosta. Näin sarjan puolivälissä porukalla on taakkanaan vain kolme tappiota. Keskiviikon pelissä Melody ei tasoitusmaalinsa jälkeen saanut otetta kotijoukkueesta. Topa maalasi kahdesti avausjakson viimeisen reilun kymmenen minuutin aikana.

Toisen puoliajan ensimmäinen osuma tuli kotijoukkueelle jo kolmen minuutin pelin jälkeen. Melody pystyi pikkunäppärällä syöttöpelillään haastamaan Topaa, mutta murtautuminen todellisiin maalipaikkoihin jäi haaveeksi.

Topalla alkoi nyt kolmen viikon pelitauko. Seuraava ottelu kärkijoukkue Parolan Visaa vastaan pelataan kotona 22.7.

TP-49-FC Melody -ottelun maalit: 1-0 Mikko Alahäivälä; 1-1 Mikko Järvinen; 2-1 Toni Niskala; 3-1 Tero Tromstedt; 4-1 Joonas Saariniemi; 4-2 Niko Innanen; 5-2 Jukka-Pekka Jyrämö.

Ottelun palkitut: Toijalan Pallo -49: Jukka-Pekka Jyrämö. Melody: Markus Sairiala. Raati: Juha Hevonoja, Vesa Pajula. Raati antoi myös tähdet Topan parhaille. Kolme tähteä sai Jukka-Pekka Jyrämö, kaksi tähteä Toni Niskala ja yhden Tero Tromstedt.

Pallollinen Miikka Innala on Toijalan Pallon keskikentän kovia työmyyriä ja numero 10 Mikko Alahäivälä on tehnyt vahvan paluun joukkueen hyökkäyspäähän.  Kuva Pentti Jussila.

Pallollinen Miikka Innala on Toijalan Pallon keskikentän kovia työmyyriä ja numero 10 Mikko Alahäivälä on tehnyt vahvan paluun joukkueen hyökkäyspäähän. Kuva Pentti Jussila.