Toijalan Pallon naisille kirvelevä tasapeli Forssasta

Punaisissa pelannut Toijalan Pallo kärsi kirvelevän tasapelin.
Punaisissa pelannut Toijalan Pallo kärsi kirvelevän tasapelin.

Aina ei paremmin pelaava joukkue voita, vaikka siihen olisi oikea mahdollisuus. 24. kesäkuuta pelatussa ottelussa Forssaa vastaan Toijalan Pallon naiset olivat lähes koko ajan pelillisesti niskan päällä, vaikka rikkovaa peliä pelanneet forssalaiset olivat käytännössä Topan naisten niskassa.

Tuomarina toiminut Teemu Virolainen ei ollut tilanteen tasalla ja salli törkeätkin paidasta repimiset ja kädestä roikkumiset. Vaikka peli ei ratkennut tuomarin toimintaan, niin vaikutus sillä kuitenkin on, jos toinen joukkue haluaa pelata jalkapalloa ja toinen harrastaa kansantanhua. Tuomaritoiminnan laatua kuvaa hyvin se, että vain toinen joukkue saa samasta asiasta kaksi keltaista korttia mutta toinen ei. Yhden kerran hyväksyy erehdyksenä, mutta toista ei.

Toijalan Pallon naiset onnistuivat maalinteossa avausjaksolla kahdesti. Ensimmäisen maalin teki Eeva Veijola kun pelikellossa oli 17 minuuttia ja toisen Kaisa Kopperoinen kun pelikellossa oli 26 minuuttia. Kotijoukkue onnistui maalinteossa kun pelikellossa oli täynnä 75 minuuttia ja tasoitusmaali nähtiin kun lisäaikaa oli pelattu 2 minuuttia.